Scroll Top

Podcast-i! Novi put do klijenata

Sigurni smo da imate već svoj omiljeni kanal na nekoj od platformi i da u trenutcima odmora često slušate tutorijale ili diskusije na teme koje su vezane za Vaš poziv ili hobi.

Danas imamo podcast na praktično svaku temu za koju postoji publika.

Ovaj vid obraćanja javnosti postaje sve popularniji!

 

Podcast kao način dolaženja do publike i edukovanja javnosti je izuzetno povoljan jer se zasniva na interesovanju pratilaca kanala za temu koja se prezentuje.
Publika je po pravilu verna, očekuje iduću epizodu i vraća se sadržaju.

MEDAPP udruženje je osnovano 2014. godine kako bi nove tehnologije uvodilo u edukaciju medicinara. Međutim, upotreba savremenih uređaja nije ništa bez savremenih koncepata njihove upotrebe.

Naš dugogodišnji rad na akreditaciji, organizaciji i sprovođenju event-a i edukacija nam je doneo ogromno iskustvo po pitanjima interesovanja publike, potreba saradnika i načina plasiranja poruke.

Preuzmite i pogledajte našu prezentaciju o podcast-ima u edukaciji:

 

Ukoliko imate pitanja ili Vam je potrebna podrška u planiranju, organizovanju ili izvedbi podcast-a, slobodno nam se javite na office@medapp.rs

Leave a comment

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.