Scroll Top

Napravite mobilnu aplikaciju

Mobilni telefoni, a naročito njihovi današnji oblici koji nam omogućavaju da se u bilo kom trenutku informišemo i obavestimo druge o nečemu zvukom, slikom i snimkom, su doneli ogroman broj pogodnosti. Za ovim funkcijama više i ne postoji pritisak sa tržišta jer su postale standard koji se podrazumeva.

Čak 90% mobilnih telefon sada u uotrebi radi na jednom od dva najzastupljenija operativna sistema za mobilne uređaje: Androidu ili iOS-u. Nekada je svaki proizvođač imao svoj sistem na kome su telefoni radili ali više nije tako. Praktični značaj ove promene je što je sada moguće napraviti aplikacije za mobilne telefone koje bi  pokrile značajno veći broj korisnika čak i ako je aplikacija napisana za samo jedan od najzastupljenijih operativnih sistema namenjenih mobilnim uređajima.

Mobilnim aplikacijama je moguće dostavljati poruke svima koji je na svoj mobilni uređaj instaliraju. Možete koristiti aplikacije kako biste edukativne materijale koji se ne menjaju organizovali i tako ih dostavili širokom auditorijumu. Velika povoljnost koju mobilne aplikacije donose je mogućnost da njima komunicirate sa korisnicima ili pomoću njih prikupljate podatke od korisnika koji su Vam od interesa za klinički ili naučno-istraživački rad.

Ukoliko se bavite zdravstvenom delatnošću aplikacije možete koristiti zarad oglašavanja svojih usluga i dostavljanja poruka klijentima.

Organizatori stručnih skupova mogu aplikacijama obaveštavati polaznike o dešavanjima zakazanim u budućnosti i na ovaj način obezbediti siguran kanal dostavljanja vesti jer obaveštenost više ne zavisi od toga da li će polaznici posetiti internet perentaciju organizatora.

Edukatvne materijale možete oblikovati u svojevrsne elektronske knjige kroz mobilne aplikacije i na savremen, izuzetno atraktivan način svoj materijal izneti na tržište.

Ukoliko se bavite naučno-istraživačkim radom, pomoću mobilnih aplikacija možete iz populacija od interesa prikupljati podatke koji će odmah biti pohranjeni u bazu podataka i tako biti na najbolji način pripremljeni za dalju analizu.

MEDAPP udruženje Vam nudi pomoć u čitavom procesu izgradnje mobilnih aplikacija, od dizajniranja, preko izgradnje do javnog plasiranja. Ukoliko je potrebno MEDAPP udruženje možete ovlastiti da, uz Vašu kontrolu regulisanu ugovorom, prikupi sredstva od sponzora za finansiranje izgradnje Vaše mobilne aplikacije.

Ukoliko imate potrebu ili ideju za mobilnom aplikacijom a potrebna Vam je pomoć u njenoj realizaciji ne ustručavajte se da nas kontaktirate na office@medapp.rs ili naš kontakt telefon + 381 64 488 92 15

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.