Scroll Top

Informacioni sistemi

Kako MEDAPP udruženje okuplja medicinare i IT eksperte na poslovima unapređenja edukacije, sasvim je prirodno da smo najbolje rešenje ukoliko imate potrebu za portalom, programom ili aplikacijom povezanom sa medicinom ili edukacijom medicinara.

S ponosom ističemo da smo opravdano prepoznati od strane najviših institucija Republike Srbije i na ovom polju.

Dugogodišnje iskustvo i rad je do sada pretočeno u rastući broj aplikacija, internet portala i informacionih sistema izgrađenih prema potrebama i specifikacijama naših saradnika.

Internet portali

MEDAPP ima iza sebe veliki broj internet prezentacija koje su izgrađene za potrebe promocije i predstavljanja naših saradnika i njihovih prouizova i usluga.

Edukativni portali

Nakon razvoja svog portala onlajn KME edukacija MEDAPP udruženje je isti podiglo i za Društvo neurologa Srbije i Medicinski fakultet u Novom Sadu.
Pogledajte naš portal KME edukacija.

Informacioni sistemi

MEDAPP udruženje je takođe izgradilo dva informaciona sistema za potrebe HEPMP Erasmus + međunarodnog projekta čiji je nosilac bio Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Prva je namenjena zatvorenom krugu konsultacija medicinskih stručnjaka i razmeni medicinske dokumentacije zarad bržeg odgovora stručnog lica u terapiji bola. Drugi sistem je namenjen kontroli zahtevanja i prikupljanja izveštaja od saradnika i omogućava praćenje rada saradnika, komentarisanje i jednostavno prikupljanje izveštaja sa terena prema zadatim kategorijama.

Posebno smo ponosni na elektronsku knjižaru izgrađenu za potrebe Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Ovaj sistem se koristi od 2018. za distribuciju i prodaju elektronskih izdanja knjiga Fakulteta putem Android, iOS i Windows aplikacija koje su korisnicima na raspolaganju.

Ukoliko Vam je potreban Vašim potrebama prilagođeni informacioni sistem kontaktirajte nas da razmenimo iskustva i ideje!
Javite nam se slobodno na office@medapp.rs ili naš kontakt telefon + 381 64 488 92 15

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.