Scroll Top

Vebinari

2020. i 2021. godina donele su, iz potrebe, neverovatnu ekspanziju upotrebe telekonferencijskih sistema u edukaciji.

MEDAPP udruženje je 2016. godine organizovlo svoju prvu akreditovanu KME edukaciju koja je trajala dva dana gde su drugog dana polaznicima prenošene tri operacije iz operacionih sala Vojno-medicinske akademije dok su ih operateri u toku intervencija komentarisali sa inostranim moderatorom iz Bazela, Švajcarska. Sve ovo je izvedeno sa direktnim prenosom za više od 50 polaznika!

Nimalo ne čudi što je MEDAPP više nego uspešno ispunio sva nova očekivanja i potrebe svojih saradnika po pitanju vebinara i hibridnih događaja.

Pogledajte naš blog o našem radu na vebinarima u 2021. godini!

Nema konfornije edukacije od one iz omiljene fotelje u sopstvenim domu.
Nagli razvoj platformi za telekonferencijske edukacije i potreba za njihovom upotrebom doveo je do toga da više nema korisnika koji ih nije koristio.

MEDAPP udruženje Vam nudi potpunu organizaciju vebinara.
Od organizacije termina sa predavačima, pozivanja polaznika i promocije onlajn skupa do organizovanja i akreditacije onlajn edukacija za KME poene polaznicima koji su prisustvovali onlajn edukaciji.
Pozivanje polaznika vršimo preko svojih mejling lista na kojima imamo preko 20.000 lekara podeljenih po specijalizacijama!
Mi dizajniramo pozivnice, Vi ih odobravate.

Nudimo Vam vebinare gde se polaznici i predavači nalaze kod sebe kući i uključuju se onlajn u prenos ali i organizovanje profesionalnog studija za predavače ili predavače i manji broj publike uz prenos velikom broju polaznika. U ovom slučaju su organizacija prostora, tehnika, ozvučenje, osvetljenje, kamere, prenos, dizajn i štampa backwall-a naše zaduženje.

Ovo je uvod u sigurnu budućnost onlajn edukacija kroz telekonferencijski prenos.
Veliki skupovi uživo će se i dalje organizovati sa paralelnim prenosima u hibridnom obliku. Ovo omogućava da se više inostranih predavača uključi u diskusiju ali i da se edukacije i poruke upućene sa skupa dostave do daleko većeg broja polaznika jer broj prisutnih više ne zavisi od vremenskih i smeštajnih kapaciteta.

Slobodno nas kontaktirajte na office@medapp.rs ili naš kontakt telefon + 381 64 488 92 15 i raspitajte se o detaljima i modelima moguće saradnje.

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.