Scroll Top

MEDAPP i onlajn Event-i u 2021. godini

Od početka pandemije SARS-COV-2 virusom čitav svet je ubrzao razvoj i prihvatanje novih tehnologija u telekonferencijskim komunikacijama. Danas su one upotrebljene u svim vidovima edukacije, od osnovnog obrazovanja do masovnih prenosa usko stručnih sastanaka i kongresa globalnoj publici.

Od 2020. godine dolazi do naglog skoka upotrebe telekonferencijskih sistema i njihovog razvoja. Za godinu dana njihova upotreba je porasla 250%!

MEDAPP udruženje je u samom startu odgovorilo na odgovoran i kavlitetan način novim potrebama naših saradnika i pored uvođenja novih usluga usvojilo i niz pravnih i tehničkih normi koje našim saradnicima pružaju poseban nivo bezbednosti u komunikaciji.

 
Tokom 2021. MEDAPP udruženje je organizovalo i održalo 123 veća onlajn seminara i kongresa!

Svoje dugogodišnje iskustvo u organizaciji velikih i međunarodnih događaja i familijarnost sa savremenim tehnologijala je MEDAPP udruženje sa lakoćom prenelo u izuzetno uspešno organizovanje onlajn prenosa događaja.

Možemo Vam ponuditi prenose sa predavačima koji se uključuju iz udobnosti svojih domova ili potpuno opremljenog studija uz svu prateću profesionalnu infrastrukturu.

Danas postaje standard da se svaki događaj “uživo” ujedno i prenosi čime se povećava broj posetilaca i polaznika jer se izbegavaju smeštajni i vremenski kapaciteti lokacija na kojima je događaj fizički organizovan.

Takođe, za istih godinu dana smo u onlajn okruženju snimili i 83 edukativna predavanja.

Ovakav način snimanja se pokazao kao posebno komforan za predavače jer im omogućava snimanje edukativnih materijala uz diskusiju ili bez nje u vreme kada im odgovara iz svog doma.

MEDAPP udruženje nastavlja da prati novitete u organizovanju edukacija ali, to naši saradnici dobro prepoznaju, i postavlja nove standarde u upotrebi novih tehnologija.

Da li Vam je potrebna podrška u organizaciji fizičkog, onlajn ili hibridnog događaja?
Kontaktirajte nas na office@medapp.rs

Leave a comment

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.