Scroll Top

ePoster prezentacije u Event-ima

Postojanje poster prezentacija na nekom događaju je uvek u zajedničkom interesu organizatora i posetilaca. Posetioci tada imaju priliku da se upoznaju sa više radova i noviteta iz profesionalnog rada drugih, dok organizator omogućava većem broju izlagača da uzme učešća čime povećava atraktivnost događaja.

Postavljanje uobičajnih, fizičkih postera, je moguće samo ukoliko se radi o klasičnom događaju organizovanom na fizičkoj lokaciji. Broj postera je tada ograničen veličinom prostora koji je orgeđen za izlaganje postera.

ePosteri omogućavaju da se praktično neograničen broj postera učini dostupnim na jednom ili više velikih monitora na fizičkoj lokaciji događaja ili čak i onlajn za posetioce na fizičkoj lokaciji i onlajn polaznike.

Kombinacija prenosa događaja i onlajn ePosteri Vam omogućavaju da organizujete savršeni hibridni događaj sa praktično neograničenim brojem posetilaca koji uživo ili onlajn imaju pristup celom program i njegovom sadržaju.

Ovako izvedeni događaji pored prostornog ujedno napuštaju i vremenska ograničenja. Sav materijal, predavanja, diskusija i posteri, su ujedno i dokumentovani pa se mogu ostaviti dostupnim onlajn na duži period. Ovako objavljeni edukativni materijal i upućene poruke pronalaze put do publike koja događaj nije ispratila u terminu održavanja.

MEDAPP udruženje je organizator koji je među prvima promovisao uvođenje ePostera u događaje. Slobodno nas kontaktirajte o načinima izrade i prezentovanja ePoastera na office@medapp.rs

Leave a comment

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.