Scroll Top

Napravite medicinski portal

Pođite od sebe, kada želite nešto da pronađete ili proverite, šta je prvo što uradite? Da li u internet pretraživaču svog računara ili mobilnog telefona ukucate termine koji najbolje opisuju stvar koja Vas zanima i na taj način je potražite? Ovo Vas svrstava u najveći deo današnje populacije.

MEDAPP udruženje Vam omogućava da se i vi nađete na internetu bilo zbog predstavljanja svog rada ili kako bi svoj rad olakšali izgradnjom Vama prilagođene internet prezentacije.

MEDAPP udruženje Vam nudi mogućnost izgradnje internet prezentacija potpuno prilagođenih Vašim potrebama. Ukoliko želite prezentaciju svog rada na internetu, prikazaćemo sve što želite da izložite javno kao svedočanstvo Vašeg rada uz naše stručne savete kako da to najefikasnije iznesete. Internet rezentacija Vaše kliničke prakse, udruženja, firme ili stručnog skupa Vam omogućava da dosegnete daleko veći deo populacije nego drugi vidovi oglašavanja. U krajnjem slučaju, i sami znate da ukoliko o nečemu ne pronađete informaciu na internetu, uglavnom je ne tražite dalje na neki od „starijih“ načina da se dođe do informacija. Dok je nekada svako od nas imao dostupne „bele“ i „žute“ imenike, danas se firme i udruženja uglavnom i ne javljaju da u njih budu dodati.

 Ukoliko Vam je potreban medicinski portal kojim biste dodatno kontaktirali sa određenom populacijom, MEDAPP udruženje Vam je za ove potrebe takođe sjajan saradnik. Nudimo Vam mogućnost izgradnje internet prezentacija pomoću kojih kroz različite forme možete prikupljati podatke od opšte populacije ili im ponuditi usluge konsultacija. Javna prezentacija koja ima mogućnost da direktno u bazu prikuplja dobrovoljno podeljene podatke koji bi Vam koristili u Vašem naučno-istraživačkom ili kliničkom radu može biti od neprocenjive koristi.

Imate sjajnu ideju za medicinski portal ali ne i načina i sredstava da to sprovedete u delo? Ukoliko nas ovlastite ugovorom mi možemo u Vaše ime, uz Vašu kontrolu, MEDAPP udruženje može tražiti i sponzore koji bi podržali izgradnju i dalji razvoj Vaše medicinske internet prezentacije.

Ukoliko Vam je potreban pouzdan saradnik za izgradnju specijalizovane internet prezentacije slobodno nas kontaktirajte na office@medapp.rs ili naš kontakt telefon +381 064 528 16 58

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet prezentaciju ona sačuva informaciju o Vašoj poseti, najčešće putem "kolačića". Ovde možete izmeniti šta prezentacija sme da sačuva od Vaših aktivnosti. Molimo Vas da razumete da su neki od ovih podataka neophodni za pravilan rad prezentacije i da njihovo isključivanje može dovesti do nepravilnog rada prezentacije.