Beograd, Srbija Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 64 100 4 888

medapp-gsk

GlaxoSmithKline GSK

Kompanija GlaxoSmithKline GSK  je jedna od vodećih svetskih farmaceutskih kompanija koja je godinama unazad jedna od društveno najdodgovornijih kompanija u Republici Srbiji. GSK je u više navrata podržala donacijama i sponzorstvima aktivnosti Udruženja MEADPP.

ALLERGY ALARM je prva android mHealth aplikacija iz oblasti otorinolaringologije i alergologije u Srbiji koju su zajedno realizovali Udruženje UKAT. Laboratorija za palinologiju iz Novog Sada i MEDAPP uz finansijsku pomoć kompanije GSK. Aplikacije je besplatno dostupna i namenjena je pacijentima i lekarima koji se bave problemom alergijskog rinitisa. Više hiljada ljudi u Srbiji koristi aplikaciju u svakodnevnom životu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.creitive.allergyalarm&hl=sr plos kod staviti i logo Play store

Tokom 2015. i  2016. godine kompanije GSK je pomogla realizaciju više akreditovanih online  kurseva KME.

Prevencija pneumokokne bolesti je jedan od MEDAPP online kurseva koji je doprineo vakcinalnoj kampanji .

Online kurs “Akne i kako ih pravilnio lečiti” je online kurs namenjen deramtovenerolozima i koji je uspešno završilo više desetina dermatovenerologa u Republici Srbiji a sa ciljem unapređenje kvaliteta lečenjaovog rasprostranjenog oboljenja.

U 2016. i 2017. godini komapnije GSK je podržala više stručnih sasatanaka i predavanja koje je akreditivalo Udruženje MEDAPP.